Brasilialaishyökkääjä Marquinhosista on tulossa Arsenalin kesän ensimmäinen pelaajahankinta, kertoo Goal.

Goalin mukaan Arsenal on jo pitkään neuvotellut Marquinhosin, 19, nykyisen seuran Sao Paulon kanssa, ja osapuolet ovat vihdoin päässeet sopuun siirrosta.

Oikeana laitahyökkääjänä pelaavan Marquinhosin odotetaan kesällä siirtyvän Arsenaliin noin kolmen miljoonan punnan siirtokorvauksella. Siirron lopulliset yksityiskohdat on vielä saatava sovituksi ennen kuin nimet laitetaan sopimuspaperiin.

Marquinhos on vasenjalkainen hyökkääjä, joka pystyy oikean laidan lisäksi pelaamaan myös keskellä. Arsenal-leirissä häntä pidetään ”tulevaisuuden tähtenä”.

Arsenalin odotetaan hankkivan Marquinhosin lisäksi vielä kaksi ”valmista” hyökkääjää ensi kaudeksi. Siirtohuhuissa seuraan on yhdistetty muun muassa Man Cityn Gabriel Jesus sekä Internazionalen Lautaro Martínez.