Lähteet: AS Roman luottopelaaja siirtymässä vapaana agenttina Internazionaleen

© Kuva: Getty Images

Henrikh Mkhitarjan oli voittamassa AS Roman kanssa Konferenssiliigan mestaruutta keskiviikkoiltana. AS Roma kukisti finaalissa Feyenoordin. Lue lisää täältä.

33-vuotiaan hyökkäävän keskikenttäpelaajan sopimus AS Roman kanssa päättyy kesäkuussa. Osapuolet eivät ole toistaiseksi allekirjoittaneet jatkosopimusta.

On hyvin mahdollista, että Mkhitarjan on jo pelannut viimeisen ottelunsa AS Roman paidassa.

Fabrizio Romanon mukaan Mkhitarjan on nimittäin saanut sopimustarjouksen Internazionalelta. Inter-luotsi Simone Inzaghi kaavailee Mkhitarjanista kilpailijaa Hakan Çalhanoğlulle.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Mkhitarjan on jo päättänyt jättää AS Roman ja liittyä Interin riveihin. Lehti kertoo osapuolten olevan lähellä sopimusta. Mkhitarjanin on määrä matkustaa pian Milanoon lääkärintarkastusta varten.

Mkhitarjan kuului päättyneellä kaudella José Mourinhon ehdottomiin luottopelaajiin AS Romassa. 44 ottelussa syntyi viisi maalia ja yhdeksän maalisyöttöä.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen pelaaja, joka jättää AS Roman ja siirtyy Interiin. Vuosi sitten AS Roma myi Edin Džekon 1,5 miljoonalla eurolla Interiin. Hyökkääjä oli voittamassa Coppa Italian mestaruutta Inzaghin alaisuudessa aiemmin toukokuussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.