Patrice Evra kritisoi avoimesti Pep Guardiolaa – kertoi luotsin suurimman heikkouden: ”Hän ei voi valmentaa sellaisia pelaajia”

© Kuva: Getty Images

Manchester City putosi aiemmin tällä viikolla Mestarien liigasta Real Madridin käsittelyssä.

Manchester City johti otteluparia kahdella maalilla vain muutama minuutti ennen täyttä aikaa, mutta Real Madrid iski toisen osan lisäajalla kaksi maalia ja vei otteluparin jatkoajalle ja eteni lopulta finaaliin.

Pelaajaurallaan muun muassa Manchester Unitedia ja Ranskan A-maajoukkuetta edustanut Patrice Evra kommentoi ottelua Prime Videolla. Evra kritisoi Manchester Cityä siitä, ettei heillä ole mitään muuta kuin rahaa.

– Manchester City on epäonnistunut. Se on fakta. He ovat traumatisoituneet. Manchester City muistuttaa minua PSG:stä. He ovat seuroja, joissa raha on keskiössä. Real Madridillakin on rahaa, mutta heillä on myös pitkä historia. Manchester Cityllä ja PSG:llä on vain rahaa ja pelaajat menevät sinne vain siitä syystä. Tietenkin he voittavat pokaaleja, mutta pelaajat siirtyvät Manchester Cityyn vain, koska he tarjoavat sinulle enemmän rahaa.

Evran mukaan Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola ei kykene valmentamaan suuria persoonia, jonka vuoksi sellaisia pelaajia ei koskaan nähdä Guardiolan joukkueissa.

– Manchester City tarvitsee johtajia joukkueeseensa, mutta Guardiola ei halua sellaisia. Guardiola ei halua persoonallisuutta joukkueeseensa. Guardiola on itse se johtaja. Heillä ei ole ketään, kuka auttaisi joukkuetta ongelmissa persoonallaan. Guardiola valitsee joukkueensa juuri siten. Hän ei voi valmentaa pelaajia, jotka ovat suuria persoonia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.