PSG kertoi viikonloppuna jättimäisiä uutisia, kun se tiedotti Kylian Mbappén solmineen seuran kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen. Mbappén jatkon myötä Ligue 1 -jätin hyökkäyspeli on yhtä hyvissä kantimissa kuin viime kaudellakin.

Muutoksia joukkueeseen on silti varmasti vielä tulossa, ja yksi olennaisimmista kysymyksistä on se, kuka joukkuetta ensi kaudella valmentaa. PSG:on arveltu haluavan Zinedine Zidanen valmentajakseen, mutta tämä toive ei taida toteutua, sillä Zidane mielii tiettävästi Ranskan A-maajoukkueen peräsimeen Qatarin MM-kisojen jälkeen.

Foot-Mercaton ja Le Parisiénin mukaan PSG:n ykkösehdokas ensi kauden valmentajaksi on nyt Sporting Lissabonissa hyvää työtä tehnyt portugalilaisvalmentaja Ruben Amorim. 37-vuotias Amorim olisi uudeksi urheilujohtajaksi povatun Luis Camposin pyyntö valmantajaksi.

Amorim valmensi Sportingin kaudella 2020-2021 Portugalin mestariksi ja tälläkin kaudella hyvin lähelle sitä. Tällä kaudella Sporting eteni myös Amorimin johdolla myös Mestarien liigan pudotuspeleihin. Amorimin sopimuksessa on 30 miljoonan euron ulosostohinta, joka ei mediatietojen mukaan PSG:tä pidättele.

[readmore from=PSG]

Samaan aikaan L’Équipe kuitenkin kertoo, että myös PSG:tä tällä kaudella valmentaneen Mauricio Pochettinon jatko joukkueessa on vastoin odotuksia edelleen mahdollista. Mbappélla on seurassa kasvavaa sananvaltaa, ja L’Équipen mukaan hän arvostaa Pochettinoa korkealle.

PSG:n pidemmän tähtäimen suunnitelmana olisi L’Équipen mukaan houkutella Pep Guardiola Pariisiin kesällä 2023, kun hänen sopimuksensa Manchester Cityn kanssa päättyy.

Lähteet: AS ja Eurosport