Lauantai-illan suuri jalkapallouutinen oli, että Kylian Mbappé oli päättänyt jatkaa uraansa Paris Saint-Germainissa. Maaliahne tähtihyökkääjä solmi huippurahakkaan kolmivuotisen jatkosopimuksen PSG:n kanssa, vaikka laajalti oli uskottu hänen siirtyvän ilmaissiirrolla Real Madridiin.

Sopimus tuo Mbappélle paitsi kolminumeroiset miljoonatulot, niin lehtitietojen mukaan myös selkeää vaikutusvaltaa PSG:n sisällä. Kuten jo aiemmin kerroimme, on Mbappén jatko merkitsemässä myös viimeistä naulaa PSG:n urheilujohtaja Leonardon ja valmentaja Mauricio Pochettinon arkkuihin.

Nyt AS kertoo, että Leonardon lähtö seurasta on jo varmistunut. Lehden mukaan brasilialaiselle kerrottiin potkuista sunnuntaina aamuyöstä PSG:n Ligue 1 -mestaruusjuhlien jälkeen. Leonardo hyvästeli samalla Parc des Princesin stadionin henkilökunnan jäseniä kolmivuotisen ajanjaksonsa seurassa päätyttyä.

[readmore from=Mbappe-Kylian]

Ranskalaislehti L’Équipen mukaan suuri suosikki Leonardon työn jatkajaksi PSG:n urheilujohtajana on Luis Campos. Portugalilainen on työskennellyt viimeksi espanjalaisen Celta Vigon palveluksessa, mutta hän on – yllätys, yllätys – Kylian Mbappén hyvä ystävä. Campos oli Mbappélle ”isähahmo” tämän pelatessa vielä AS Monacossa. AS:n mukaan juuri Campos on yksi syistä, miksi Mbappé päätti jatkaa uraansa Pariisissa.

57-vuotias Campos toimi AS Monacon urheilujohtajana vuosina 2013-2016. Mbappé puolestaan vietti Monacossa vuodet 2013-2017 ennen siirtoaan Paris Saint-Germainiin. Edustusjoukkueessa hän debytoi joulukuussa 2015.

Leonardon potkuja ei ole vielä virallisesti vahvistettu.