Zinédine Zidane on ollut työttömänä noin vuoden ajan poistuttuaan Real Madridista viime kauden jälkeen.

Ranskalaismedian mukaan PSG haluaisi hänet uudeksi päävalmentajakseen. Myös Ranskan jalkapalloliiton kerrotaan kaavailevan Zidanesta uutta maajoukkueluotsia.

Ranskan A-maajoukkuetta valmentavan Didier Deschampsin sopimus päättyy marras-joulukuussa pelattavan MM-lopputurnauksen jälkeen.

L’Équipe haastatteli Ranskan jalkapalloliiton puheenjohtaja Noël Le Graëtia. Kokenut puheenjohtaja otti kantaa Zidanen tulevaisuuteen.

– Zidane osoitti Real Madridissa, että hänellä on sellaisia kykyjä, jotka yllättivät kaikki. Ranskalaisten mielestä hän voisi olla Deschampsin seuraaja, mutta se ei ole tavoitteeni. Katsotaan, mitä tapahtuu. Jos Didier jättää maajoukkueen, on hän ehdottomasti yksi vaihtoehdoistamme, Le Graët viittasi Zidaneen.

– En sano itselleni toivovani, että Didier kertoo minulle jättävänsä maajoukkueen taakseen, jotta pääsisin keskustelemaan Zidanen kanssa.

Le Graëtin mukaan on hyvinkin mahdollista, että Zidane valmentaa ensi kaudella PSG:tä.

– Katsotaan. Ehkä Zidane ryhtyy PSG:n päävalmentajaksi. Sinun on oltava vapaa agentti voidaksesi valmentaa maajoukkuetta, mutta tänä päivänä keskitymme siihen, että annamme kaikki parhaat mahdolliset työkalut Deschampsille maailmanmestaruuden voittamiseen.