Real Madridin keskikenttäpelaaja Toni Kroos kävi Mestarien liigan välierän jatkoajalla poikkeusellisen keskustelun päävalmentaja Carlo Ancelottin kanssa. Kroos ja joukkueen kokeneet pelaajat vaihtoivat Ancelottin kanssa ajatuksiaan pelaajavaihdoista.

Ancelotti otti Kroosin pois kentältä jo 68. minuutilla. Kroosin tilalle kirmasi Rodrygo, joka nousi yhdeksi Real Madridin sankareista tehtyään kaksi maalia ottelun lopussa vieden pelin jatkoajalle.

Jatkoajalla Ancelotti suoritti peräti kolme vaihtoa. Vaihdot olivat melko radikaaleja, sillä Ancelotti otti kentältä pois rankkarista voittomaalin tehneen Karim Benzeman, vahvan pelin pelanneen Viníciuksen ja toppari Éder Militãon. Päätös ei kuitenkaan ollut yksin Ancelottin.

– Valmentajalla oli vähän epäilyksiä siitä, kenet hän ottaisi pois ja kenet laittaisi sisään. Me (pelaajat) olemme nähneet muutaman pelin itsekin. Se antaa mahdollisuuden vaihtaa ideoita hieman.

Kroosin mukaan Ancelottin suuruudesta kertoo nimenomaan se, miten hän pelaajiaan kohtelee ja pitää arvossaan. Kovin moni valmentaja ei välttämättä kuuntelisi pelaajien mielipiteitä ottelun dramaattisilla hetkillä.

– Se kuvaa häntä todella hyvin ja kertoo siitä, miksi asiat sujuvat niin hyvin joukkueessa. Se on mahtavaa. Hän tekee toki lopullisen päätöksen, mutta totta kai hän on kiinnostunut meidän mielipiteestämme, Kroos kertoi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Real Madrid Info ³⁶

@RMadridInfo
Kroos: "Ancelotti asked the veteran players for their opinion on who he should replace in extra time. This describes him perfectly and that is why he works so well with the team, Some coaches just don’t talk to you”

LUE MYÖS: