Yksi tähti puuttui Real Madridin juhlahumusta – missä ihmeessä oli Gareth Bale?

© Kuva: Getty Images

Real Madrid juhli Santiago Bernabéulla Mestarien liigan finaalipaikkaa mahtavan nousun päätteeksi. Manchester Cityn kaataminen jatkoajan jälkeen oli vertaansa vailla oleva suoritus.

Yksi mies kuitenkin puuttui kuvasta. Real Madridin kannattajien ja espanjalaisen median hampaisiin joutunutta Gareth Balea ei Bernabéulla näkynyt. Bale ei kuulunut kokoonpanoon selkävamman takia. Bale ei myöskään ollut viime viikonloppuna paikalla, kun Real Madrid varmisti La Ligan voiton.

Bale on tällä kaudella joutunut täysin sivuraiteille Real Madridissa. Päävalmentaja Carlo Ancelotti on tunnettu siitä, että hän on erittäin hyvää pataa pelaajien kanssa. Myös niiden pelaajien, jotka ovat olleet pienemmässä roolissa. Balen ja Ancelottin väleistä on tihkunut melko vähän mitään julkisuuteen.

Ulospäin vaikuttaa vahvasti siltä, että Bale on jo hylännyt joukkueen tai sitten joukkue on hylännyt Balen. Tällä kaudella Bale on esiintynyt Real Madridin paidassa viidesti La Ligassa ja kahdesti Mestarien liigassa. Huhtikuun alussa Bale pelasi 17 minuuttia Getafea vastaan.

Bale jakoi Instgram-tilinsä Mystoryssa Real Madridin päivityksen, jossa fiilisteltiin finaalipaikkaa. Mukana oli myös hauis- ja liekki-emojit. Siinä olikin ainoat viestit miehestä upean voiton juhlahumussa.

Esimerkiksi kokoonpanon ulkopuolella loukkaantumisen takia ollut Eden Hazard oli joukkueen kanssa juhlimassa finaalipaikkaa kentällä ottelun jälkeen. Balea ei Bernabéulla näkynyt. On varsin erikoista, että joukkueen täysivaltaista jäsentä ei edes nähty stadionilla.

Sanomattakin selvää, ettei Balen ura ole jatkumassa Real Madridissa kuluvan kauden jälkeen. Balen sopimus päättyy ensi kesänä.

LUE MYÖS:

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!