Samppanjaa ja sikaria – Zlatan otti yleisönsä mestaruusjuhlissa niin kuin vain Zlatan voi

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic teki sen. 40-vuotias ruotsalaislegenda lupasi AC Milaniin palatessaan, että hän johdattaisi joukkueen jälleen pokaaliin, ja niin hän myös teki. Milan palasi sunnuntaina Serie A:n mestariksi ensimmäisen kerran 11 vuoteen – ja ensimmäisen kerran sitten Zlatanin joukkueesta lähdön.

Nyt koko jalkapallomaailma odottaa, olivatko pelit Zlatanin osalta tässä. Voi olla, että pelaajaura jatkuu, voi olla, että ei. Jonkinlaista roolia jalkapallon parissa Zlatanille on varmasti vielä tarjolla, jos vain mies itse haluaa.

Milanin voitonjuhlista Zlatan otti totisesti kaiken irti. Kun mestaruus oli varmistunut ja kenttä tyhjentynyt spontaanin pitch invasionin jälkeen, oli vuorossa hetki, kun Milanin pelaajat tulivat yksi kerrallaan pukusuojan tunnelista fanien juhlittavaksi ja mestaruusmitaleita vastaan ottamaan.

Kun tuli Zlatanin vuoro, asteli hän kentälle samppanjapullon kanssa, ja suihkutteli kuohujuomaa Milanin fanien ylle kuin formulakuski konsanaan. Toisessa kädessään ruotsalaisella oli paksu sikari, jota hän tuprutteli mestaruuden kunniaksi. Zlatan tekemässä Zlatanin kaltaisia juttuja.

Zlatan tuuletti mestaruuden sinetöineessä ottelussa myös maaliakin, mutta osuma hylättiin, koska pelinrakentelussa oli ollut niukka paitsio.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.