Zlatan Ibrahimovic teki sen. 40-vuotias ruotsalaislegenda lupasi AC Milaniin palatessaan, että hän johdattaisi joukkueen jälleen pokaaliin, ja niin hän myös teki. Milan palasi sunnuntaina Serie A:n mestariksi ensimmäisen kerran 11 vuoteen – ja ensimmäisen kerran sitten Zlatanin joukkueesta lähdön.

Nyt koko jalkapallomaailma odottaa, olivatko pelit Zlatanin osalta tässä. Voi olla, että pelaajaura jatkuu, voi olla, että ei. Jonkinlaista roolia jalkapallon parissa Zlatanille on varmasti vielä tarjolla, jos vain mies itse haluaa.

Milanin voitonjuhlista Zlatan otti totisesti kaiken irti. Kun mestaruus oli varmistunut ja kenttä tyhjentynyt spontaanin pitch invasionin jälkeen, oli vuorossa hetki, kun Milanin pelaajat tulivat yksi kerrallaan pukusuojan tunnelista fanien juhlittavaksi ja mestaruusmitaleita vastaan ottamaan.

Kun tuli Zlatanin vuoro, asteli hän kentälle samppanjapullon kanssa, ja suihkutteli kuohujuomaa Milanin fanien ylle kuin formulakuski konsanaan. Toisessa kädessään ruotsalaisella oli paksu sikari, jota hän tuprutteli mestaruuden kunniaksi. Zlatan tekemässä Zlatanin kaltaisia juttuja.

Zlatan tuuletti mestaruuden sinetöineessä ottelussa myös maaliakin, mutta osuma hylättiin, koska pelinrakentelussa oli ollut niukka paitsio.

Bolavip

@bolavipcom
Los jugadores del Milan salen uno por uno para ser ovacionados por su afición. Llega el momento de él. Sale caminando del túnel, fumándose un habano y descorchando una botella de champagne 🍾🚬

𝐙𝐥𝐚𝐭𝐚𝐧 𝐬𝐢𝐞𝐧𝐝𝐨 𝐙𝐥𝐚𝐭𝐚𝐧. 😎🇸🇪

SPORF

@Sporf
🏆 Zlatan Ibrahimovic celebrating his 32nd trophy at the age of 40 in style! 🦁

Squawka Live

@Squawka_Live
◉ 2010/11: Zlatan wins Serie A with Milan

◎ Wins Ligue 1 four times with PSG
◎ Wins the Europa League and League Cup with Manchester United
◎ Broke the MLS single-season goalscoring record

◉ 2021/22: Zlatan wins Serie A with Milan, their first league title since he left.

B/R Football

@brfootball
“I won’t quit until I have won something with this Milan side.”

A 38-year-old Zlatan Ibrahimović returned to a struggling Milan team. Today, the 40-year-old helps them lift their first Serie A title in 11 years 🦁

Trig

@Kharlerh
♚ 2018
*Ronaldo:"I joined Juventus for a new challenge"
*Ibrahimovic :"Joining Juventus is not a challenge. A challenge is when you take a struggling team to the top"

♚2022
❋Zlatan's AC Milan won the scudetto

❋Cristiano turned Man united and Juventus into struggling teams