Mestarien liigan voittaja vuosimallia 2021-22 ratkesi viime lauantaina. Pariisin Stade de Francella pelatussa finaalissa Real Madrid voitti Liverpoolin 1-0 ja juhli jo seurahistoriansa 14:ttä Mestarien liigan voittoa.

UEFA julkisti tiistaina päättyneen kauden tähdistökentällisen. Joukkueessa on yhteensä kahdeksan finalistia, neljä kummastakin joukkueesta, sekä yksi pelaaja Chelseasta, Manchester Citystä ja Paris Saint-Germainista.

Tähdistöjoukkueen maalivahdin paikan nappasi itseoikeutetusti finaalissa huipputorjuntoja ottanut Thibaut Courtois.

Puolustuslinja koostuu täysin valioliigaseurojen pelaajista. Mukaan mahtuivat Liverpoolin Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson ja Virgil van Dijk sekä Chelsean Antonio Rüdiger.

Keskikentältä löytyvät Real Madridin Luka Modrić, Liverpoolin Fabinho sekä Manchester Cityn Kevin De Bruyne ja hyökkäystrion muodostavat Real Madridin Vinícius Júnior ja Karim Benzema sekä PSG:n Kylian Mbappé.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
👕 UEFA's Technical Observer panel has selected its 2021/22 UEFA Champions League Team of the Season 🙌

#UCL

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.