Toinenkin dinosaurus palaa Bundesliigaan – Anssi Suhosen HSV valtavien panosten karsintaotteluihin

© Kuva: Getty Images

Bundesliiga saa ensi kaudeksi takaisin kaksi perinteikästä suurseuraa. Schalke oli varmistanut nousunsa jo viikko sitten, ja sunnuntaina 2. Bundesliigan päätöskierroksella sille teki seuraa Werder Bremen.

Molemmat putosivat Bundesliigasta vuosi sitten useita vuosikymmeniä jatkuneen pääsarjaputken päätyttyä. Visiitti alemmas kesti kummankin kohdalla kuitenkin vain vuoden. Werder Bremen on Bundesliigan maratontaulukossa kolmantena ja Schalke seitsemäntenä. Werder Bremen on Bayern Münchenin kanssa jaetulla sijalla eniten bundesliigakausia pelannut seura.

Werder Bremenin nousu sarjan kakkosena sai sinettinsä, kun se voitti kotikentällään Regensburgin 2-0. Werdan maalit tekivät Niclas Füllkrug ja Marvin Ducksch.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Karsintoihin 2. Bundesliigasta selvisi Hamburger SV, joka nousi sarjassa kolmanneksi voittamalla viimeiset neljä otteluaan, ja viimeisistä kahdeksasta pelistä kuusi. Päätöskierroksella kaatui vieraissa Hansa Rostock 3-2. HSV päätyi tasapisteisiin Darmstadtin kanssa, mutta menee karsintoihin paremman maalieronsa vuoksi. Kolmella edellisellä kaudella HSV oli sijoittunut 2. Bundesliigassa neljänneksi, mutta nyt se pääsee vihdoin karsimaan noususta.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Karsinnoissa nähdään kahden todellisen suurseuran kohtaaminen, sillä Bundesliigasta karsintoihin joutui Hertha Berlin. HSV on Bundesliigan maratontaulukon nelonen ja Hertha 12:s. Ottelupari on tunteikas varmasti siksikin, että Herthaa valmentaa legendaarinen Felix Magath, yksi HSV:n seurahistorian suurimmista pelaajaikoneista.

HSV:n joukkueessa on esiintynyt edukseen Pikkuhuuhkajien Anssi Suhonen, joka kolkuttelee myös Suomen A-maajoukkueen portteja. Suhonen ei kuitenkaan karsintapeleissä pelaa, vaan on sivussa alkusyksyyn saakka murrettuaan tällä viikolla harjoituksissa pohjeluunsa ja jouduttuaan jalkaleikkaukseen. HSV:n kakkosjoukkueen runkopelaajiin lukeutuu puolestaan toinen suomalainen Juho Kilo.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.