Toisen Mestarien liigansa voittanut Davide Ancelotti teki paljastuksen Carlo-isästään: ”Hän tarjosi itseään Real Madridille”

© Kuva: Getty Images

62-vuotias Carlo Ancelotti teki lauantaina upeaa Mestarien liiga -historiaa, kun hänestä tuli ensimmäinen kilpailun neljä kertaa voittanut valmentaja. Kaksi mestaruuksista on tulut AC Milanissa ja kaksi Real Madridissa.

”Carliton” vanavedessä toisen Mestarien liigan mestaruutensa voitti hänen 32-vuotias poikansa Davide Ancelotti, joka on kuulunut isänsä valmennustiimiin aiemmin PSG:ssä, ensimmäisellä pestillä Real Madridissa, Bayern Münchenissä, Napolissa, Evertonissa ja nyt jälleen myös Real Madridissa. Aluksi hän toimi isänsä kuntovalmentajana ja myöhemmin apulaisvalmentajana. Yhteistyötä on jatkunut jo yli kymmenen vuotta.

Davide Ancelottin oli itsekin vaikea uskoa Real Madridin upeaa saavutusta haastavan pudotuspelipolun päätyttyä voitokkaasti.

– Oloni on tyhjä. Minun täytyy käsitellä sitä, mitä on tapahtunut. Teimme jotain poikkeuksellista, ja se iskee minuun pian, Davide Ancelotti sanoi heti pelin jälkeen Sky Sport Italian haastattelussa.

– Jo finaaliin pääseminen tällaista joukkuetta vastaan oli hyvin vaikeaa. Olemme tehneet näiden pelaajien kanssa uskomattomia juttuja tällä kaudella. Kun pelaajat tekevät niin, se luo taikaa.

– Mitä näistä pelaajista voi sanoa?! He ovat voittaneet kuusi Mestarien liigan mestaruutta! Se tarkoittaa, että he ovat mestareita ja myös isäni on mestari.

Mitään erityistä isä ja poika eivät toisilleen sanoneet ennen kentälle astelemista.

– Paiskasimme vain kättä, joskin tavallista tiukemmin. Ennen kaikkea tunsimme suurta luottoa näihin poikiin. Annoimme heille tietoa vastustajasta, mutta nämä kaverit tietävät, mitä tekevät, Davide Ancelotti kehui joukkuetta.

Ennen peliä valmennustiimi näytti joukkueelle videokoosteen, jolla heidän perheenjäsenensä toivottivat onnea ennen peliä. Ancelotti kuvaili hetkeä tunteikkaaksi.

Poika myös paljasti, että ajatus Carlo Ancelottin Real Madridiin paluusta tuli valmentajalta itseltään. Carlo Ancelotti valmensi Madridia ensi kerran vuosina 2013-2015 ja hän ilmaisi seurajohdolle itse olevansa halukas palaamaan.

– Hän (Carlo) ehdotti itseään Real Madridille ja sanoi heille: ”Hei, jos haluatte soittaa minulle, niin täällä minä olen.”

– Real Madrid harkitsi sitä vain vähän aikaa ja soitti sitten takaisin. Isä ei epäröinyt päätöstään hetkeäkään. Me rakastamme Real Madridia, joten tällainen kausi oli unelma, Davide Ancelotti lisäsi.

Carlo Ancelotti kertoi toukokuun alussa Prime Videon haastattelussa, että hän jää luultavasti eläkkeelle Real Madrid -pestin päätyttyä. Samassa yhteydessä italialainen lisäsi, että ”jos Real Madrid haluaa hänet seuraan kymmeneksi vuodeksi, voi hän valmentaa seuraa kymmenen vuotta.”

Lähteet: Football-Italia ja AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.