HJK on vahvistanut maanantaina pelaajasiirron, josta uutisoimme jo toista viikkoa sitten turkkilaislähteiden pohjalta. Siirtyvä pelaaja on 19-vuotias maalivahti Halil Bağcı, joka solmi HJK:n kanssa 1+2-vuotisen sopimuksen. Toisin sanoen Bağcın sopimus kattaa loppukauden 2022 ja siinä on optio kahden vuoden jatkosta.

Bağcı teki HJK:n seura- ja valmennusjohtoon jo maaliskuussa, kun hän oli suomalaisseuran testattavana harjoitusleirillä Turkissa. HJK:n tiedotteen mukaan Bağcın potentiaali ja työmotivaatio tekivät tuolloin vaikutuksen.

Bağcı harjoitteli maanantaina ensimmäisen kerran Klubin edustusjoukkueen mukana. Tiedotteen sanamuodoista on tulkittavissa, että peliaikaa saattaa ainakin aluksi heruaetenkin Kakkosessa pelaavan HJK Klubi 04:n riveissä.

HJK myös vihjaa, että turkkilaisen hankinta on myös varautumista ”kesän siirtoikkunassa mahdollisesti muuttuvaan Klubi 04:n maalivahtitilanteeseen”. Kenties siis esimerkiksi 20-vuotias Matias Niemelä voi olla lähtökuopissa.

Halil Bağcı siirtyy HJK:hon Turkin toisella sarjatasolla pelaavan Ankaragücün organisaatiosta. Bağcı ei ole kuitenkaan tehnyt kilpailullista debyyttiään Ankaragücün edustusjoukkueessa, vaan on pelannut toistaiseksi vain seuran junioreissa.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
✍🏼 Turkkilaismaalivahti Halil Bağcı liittyy #HJK:n organisaatioon. 19-vuotias maalivahti siirtyy Klubiin 1+2-vuotisella sopimuksella Turkin 2. sarjatasolla pelaavasta MKE Ankaragücüsta.

Lue lisää 👉🏼 hjk.fi/artikkelit/mie…

#Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi