Keskikenttäpelaaja Ryan Gravenberch on siirtynyt viisivuotisella sopimuksella Ajaxista Bayern Müncheniin.

Saksalaismammutti on BBC:n tietojen mukaan maksanut hollantilaisesta 18 ja puoli miljoonaa euroa. Summan otaksutaan lopulta nousevan noin 24 miljoonaan euroon. Brittimedia kuvaa Gravenberchiä yhdeksi Euroopan halutuimmista nuorista pelaajista.

– Kun Bayernin tarjous tuli minulle, en joutunut miettimään kauaa. Tulen voittamaan seurassa paljon pokaaleita, 20-vuotias sanoi.

Pelaajaa veikkailtiin aiemmin Manchester Unitediin, manageri Erik ten Hagin perässä. Tämä vaihtoehto ei Gravenberchin tuoreiden kommenttien valossa koskaan ollut kovin todennäköinen.

– Tapasin lokakuussa valmentaja Julian Nagelsmannin, urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidzcin ja teknisen johtaja Marco Neppen Schipolin hotellissa, ja se suunnitelma jonka he minulle esittivät, kävi selkeästi järkeen.