Bayern München yrittää napata Cristiano Ronaldon supertähtien vaihtokaupassa – portugalilaishyökkääjä tyytymätön Manchesterissa

© Kuva: Getty Images

Bayern München on tarjoamassa Manchester Unitedille Robert Lewandowskia vaihdossa Cristiano Ronaldoon. 37-vuotiaan portugalilaistähden uskotaan pohtivan jatkoaan Unitedissa vain vuosi paluunsa jälkeen.

Lewandowski, 33, on puolestaan ilmottanut haluavansa jättää Bayernin. Bayernin tuorein ratkaisu olisi kaupata Puolan maajoukkuehyökkääjä suoraan vaihdossa Manchesteriin Ronaldoa vastaan.

Espanjalaislehti AS:n tietojen mukaan Ronaldon leirissä ollaan tietoisia Bayernin kiinnostuksesta ja he ovat avoimia neuvotteluille.

Ronaldon uskotaan olevan turhautunut Man Unitedin vahvistusten puutteeseen kesän siirtoikkunassa. Kilpailijoista Manchester City ja Liverpool ovat vahvistuneet Erling Braut Hålandilla ja Darwin Núñezilla.

Ronaldo uskoo, ettei hän pysty taistelemaan Unitedissa pokaaleissa. Bayern sen sijaan voisi tarjota mahdollisesti portugalilaiselle palkintokaapin täytettä Saksan Bundesliigassa ja Mestarien liigassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.