Bayern Münchenissä hurjia maalimääriä viime vuosien aikana latonut Robert Lewandowski on tehnyt selväksi, ettei hän aio jatkaa seurassa enää ensi kaudella.

Lewandowskin, 33, sopimus Bayernin kanssa kattaisi vielä ensi kauden, mutta puolalaishyökkääjän mukaan hänen ura müncheniläisseurassa on tullut tiensä päähän.

Bayernin puheenjohtaja Herbert Hainer on tuohtunut siitä, että Lewandowski on puhunut medialle suorasukaisesti.

– Olin hieman yllättynyt siitä, että Robert päätti julkisesti puhua asiasta. Jos olisin ollut hänen asemassaan, en olisi tehnyt sitä, Hainer sanoi BILD:lle.

– Bayern on seura, joka kohtelee pelaajiaan erittäin hyvin. Tämä on seura, joka tekee kaikkensa sen eteen, että pelaajat olisivat kentällä parhaimmillaan.

Hainerin mukaan Bayernin taloudellinen tilanne on hyvä eikä seuralla ole syytä myydä Lewandowskia tänä kesänä. Hän onkin varma siitä, että puolalaishyökkääjä pelaa Bayernissa myös ensi kauden.

– Olemme siinä mielessä onnekkaassa asemassa, että meillä ei ole taloudellisia vaikeuksia. Haluamme, että meillä on maailman parhaat pelaajat, ja Robert on yksi parhaista. Siksi olen varma, että hän pelaa joukkueessamme ensi kaudella, Hainer lisäsi.