Juventusta vuodesta 2005 edustanut Giorgio Chiellini siirtyy MLS:ssä pelaavaan Los Angeles FC:hen. Chiellini kertoi itse asiasta Twitter-tilillään.

Chiellini, 37, lopetti hiljattain Italian maajoukkueessa ja nyt seuratasolla tie vie Pohjois-Amerikkaan. Chiellini toimi vielä viime kaudella Juventuksen kapteenina ja pelasi Serie A:ssa 21 ottelussa.

Chiellinia huhuiltiin jo viime kesänä MLS:ään, mutta silloin aika ei vielä ollut kypsä.

Juventuksessa Chiellini juhli peräti yhdeksän kertaa Scudettoa eli Italian mestaruutta. Lisäksi palkintokaappiin tuli Juventuksessa muun muassa viisi cupin mestaruutta. Chiellini juhli myös viime kesänä Italian paidassa Euroopan mestaruutta.

Los Angeles FC on MLS:n läntisen konferenssin kärjessä 14 ottelun jälkeen.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Giorgio Chiellini

@chiellini
The Next Chapter

@LAFC