Huuhkajien alku Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan oli katastrofaalinen. Bosnia meni johtoon Miralem Pjanicin rankkarilla jo neljännellä minuutilla. Tauolle mentiin 2-2-tasatilanteessa.

Alku oli karmea, kun avaukseen nostettu Sauli Väisänen repi jo kolmannella minuutilla boksissa kevyesti Edin Džekoa, joka korosti taitavasti rikettä. Ottelun bulgarialainen erotuomari Georgi Kabakov vihelsi nopeasti pilliinsä rangaistuspotkun merkiksi.

Huuhkajien kapteeni Lukas Hradecky aavisti väärään kulmaan ja Pjanic laukoi pallon varmasti maaliin. Ottelun ensimmäiset minuutit Suomi oli pahasti pinteessä.

Suomi iski tasoituksen heti ensimmäisestä hyökkäyksestään. Lucas Lingman syötti Benjamin Källmanille pystyyn. Källman syötti takaviistoon boksin sisään, ja Teemu Pukki käytti heti paikkansa. Pukki on onnistunut Bosniaa vastaan jo kuudesti historian aikana.

Kahdeksan minuuttia myöhemmin Suomi hyödynsi nopeasti positiivisen tilanteenvaihdon. Lingman jälleen käynnisti hyökkäyksen pitkällä syötöllä Pukille. Pukki ja Källman pääsivät 2vs2-tilanteeseen Bosnian kenttäpuoliskolle. Pukki vaihtoi puolen Källmanille, joka viimeisteli upeasti pallon maaliin.

Bosnia nousi tasoihin puolen tunnin kohdalla. Asialla olivat jälleen Bosnian tähdet Pjanic ja Džeko. Pjanic pelasi upean läpisyötön puolesta kentästä Suomen puolustuslinjan selustaan, ja Džeko viimeisteli varmasti pallon maaliin. Tilanne tarkastettiin vielä VAR:n avulla, että oliko Džeko paitsiossa, kun syöttö lähti. Ei ollut. Tauolle mentiin 2-2-tasatilanteessa.

Ottelu on kesken.