Jättisiirto rakenteilla? – Brasilian huipputoppari kosiskeli Neymaria samaan seurajoukkueeseen: ”Hänen on tultava!”

© Kuva: Getty Images

Brasilian maajoukkuetoppari Thiago Silva kommentoi lyhyesti Neymarin tilannetta siirtomarkkinoilla. Neymarin on uutisoitu olleen tyytymätön PSG:ssä.

Chelsean toppari Silva heitti pökköä pesään ja toivoi Neymarin liittyvän pikaisesti samaan joukkueeseen hänen kanssaan. Silva ja Neymar ehtivät pelata samaan aikaan myös PSG:ssä, josta Silva siirtyi Chelseaan kesällä 2020.

– Hänen on tultava Chelseaan. Jos se tapahtuisi, se olisi parasta. Hänen ei tarvitse kommentoida. En tiedä tällä hetkellä mitään hänen tilanteestaan, mutta toivon, että se tapahtuisi, Silva kommentoi Journal de Commercion mukaan.

Neymar on yhä maailman kallein pelaaja, kun PSG maksoi hänestä Barcelonalle 222 miljoonaa euroa kesällä 2017. Neymarin sopimus PSG:n kanssa on voimassa kesään 2025 asti, joten halvalla ei brassitähti liikahda Pariisista.

Joka tapauksessa Neymarin aika PSG:n riveissä on ollut melkoista vuoristorataa. Kannattajat ovat moneen kertaan kääntäneet selän tähtipelaajalleen, eikä Neymar itsekään ole tähän ollut aina täysin syytön.

Lähde: GFFN


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.