Veikkausliigassa nähtiin lauantaina yllätyksiä, kun sekä KuPS että HJK hävisivät omat ottelunsa.

KuPS kärsi kauden avaustappionsa Veikkausliigassa FC Hongalle, joka voitti kotiottelunsa 2-0-lukemin.

HJK:lla oli omassa ottelussaan mahdollisuus nousta sarjakärkeen, mutta alkukauden sensaatiojoukkue AC Oulu kävi Bolt Arenalla ryöstöretkellä ja nappasi täyden pistepotin Michael Lopezin rangaistuspotkuosumalla. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI ⚽️

@ACOulu johtaa Töölössä!
Michael Lopez vie vieraat pilkulta 0–1-johtoon 🇦🇷

Oululaiset pelaavat tästä eteenpäin yhden miehen ylivoimalla.

#veikkausliiga #tunnustaväriä
#HJKACO

Ilves ja FC Lahti tarjosivat Ratinaan saapuneelle yleisölle viihdettä koko rahan edestä. Petteri Pennanen vei Ilveksen johtoon jo heti ottelun alussa upealla muulinpotkullaan, mutta tauolle siirryttiin tasalukemissa Matti Klingan tasoitettua pelin 29. minuutilla.

Tuomas Ollila siirsi Ilveksen uudelleen johtoon vajaa 20 minuuttia ennen täyttä aikaa, kun hänen upea laukauksensa painui kahden tolpan kautta maaliverkon perukoille.

Lisäajalla nähtiin melkoista dramatiikkaa. Ensin Macoumba Kandji tasoitti pelin rangaistuspotkusta, ja ajassa 90+6 Petteri Pennanen laukoi illan toisen osumansa joka toi Ilvekselle 3-2-kotivoiton. Artikkeli jatkuu upotusten jälkeen.

MAALI ⚽️

Nopea maali myös Tampereella!
Petteri Pennasen vasuri puhuu ja Ratina saa syytä huutaa 📢

#ILVLAH

MAALI ⚽️

2 x tolppa ja verkkoon!

Tuomas Ollila paukuttaa kauden neljännen maalinsa ja @IlvesEdustus johtaa uudelleen.

#ILVLAH

Illan kolmannessa ottelussa SJK ja FC Inter tasasivat pisteet 1-1-lukemin. SJK:n ukrainalaishyökkääjä Denys Olijnyk vei joukkueensa jo neljännellä minuutilla johtoon, mutta Petteri Forsell tasoitti pelin ennen puoliaikaa upealla tykityksellään. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

MAALI ⚽️

Seinäjoella peli on tasan 1–1!
Petteri Forsell tuo @FCInterTurku takaisin rinnalle.

#SJKINT

Veikkausliigan lauantaikierros jatkuu vielä myöhään illalla, kun HIFK isännöi VPS:ää ”Yöttömän yön klassikossa”, joka alkaa Bolt Arenalla kello 23:00.