Melkoisia muutoksia edessä! – Internazionale-pomo puhui suunsa puhtaaksi lukuisista siirroista

© Kuva: Getty Images

Internazionalen kesän siirtoikkunasta tulee vähintäänkin vauhdikas.

Inter yrittää päästä yhteisymmärrykseen Paulo Dybalan kanssa. Osapuolet ovat tiettäväst lähellä sopua nelivuotisesta sopimuksesta. Dybala on parhaillaan vapaa agentti.

Lisäksi Interin on määrä lainata Romelu Lukaku takaisin Chelseasta. Chelsea hankki hänet Interistä alle vuosi sitten noin 113 miljoonalla eurolla, mutta Lukakun kausi meni penkin alle ja hän haluaa päästä takaisin Interiin. Seurat neuvottelevat parhaillaan Lukakun ensi kauden mittaisesta lainasta, jossa olisi mukana ostovelvoite.

Päättyneellä kaudella Coppan voittanut, mutta toiseksi Serie A:ssa sijoittunut Inter saattaa myydä Milan Škriniarin PSG:hen. PSG on jo tehnyt topparista tarjouksen, ja Inter-pomo Beppe Marottan mukaan Interin on helpompi löytää korvaajia puolustukseen kuin hyökkäykseen.

– Pitää paikkansa, että on helpompi korvata toppari kuin hyökkääjä. Todennäköisesti joudumme muokkaamaan puolustuslinjaamme. Olemme varmasti kiinnostuneita Bremeristä, Marotta totesi Radio Raille viitaten Skriniarin mahdolliseen korvaajaan.

Bremer kuuluu Torinon ehdottomiin avainpelaajiin. Torino myynee Bremerin noin 30 miljoonalla eurolla.

Marottan mukaan Inter vahvistaa pian Henrikh Mkhitarjanin ja André Onanan siirrot. Molemmat saapuvat Interiin vapaina agentteina.

– Mkhitarjanin ja Onanan siirrot varmistuvat pian. Analysoimme ja arvioimme tällä hetkellä kaikkea. Haluamme myös kehittää Primavera-joukkueemme nuoria, jotka voittivat sarjamestaruuden.

Marottan mukaan Inter ei suinkaan aio julkaista Lukakun lainasiirtoa maanantaina, vaikka kaikki osapuolet ovat jo lähellä lopullista yhteisymmärrystä.

– Voin vakuuttaa, ettemme vahvista Lukakun paluuta tänään. Meidän vastuu on rakentaa kilpailukykyinen joukkue kunnioittaen seuran taloudellisia vaatimuksia. Lukakun paluu on mahdollinen, mutta siinä on myös vaikeuksia, joita meidän on analysoitava. Yritämme hankkia Lukakun ja Dybalan, Marotta vakuutti.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!