PSG antoi urheilutoimenjohtajalleen potkut – ei kertonut siitä julkisuudessa: ”Olisin halunnut jatkaa..”

© Kuva: Getty Images

PSG antoi hiljattain potkut urheilutoimenjohtajalleen Leonardolle.

PSG ei tiedottanut siitä missään vaiheessa julkisesti, vaan kertoi ainoastaan palkanneensa Luis Camposin uudeksi urheilutoimenjohtajakseen.

L’Équipe haastatteli Leonardoa, joka kertoi mielipiteensä tapahtuneesta.

Leonardo myönsi, että hänen tunnesiteensä seuraa kohtaan on kenties jopa liian suuri, ja se saattoi näkyä myös itse työssä.

– Puhuimme siitä seuran kanssa. Ehkä potkuni johtuivat siitä, millainen olen, mutta minusta on aina hieman säälittävää sanoa ”kiitos ja hyvästi”. Mielestäni ei ollut tarpeellista tehdä tiedotetta medialle. Siteeni PSG:hen on ollut aina liian tunteellinen. En kadu mitään. Ja se on fakta. Omasta näkökulmastani nyt ei ole aika siihen. Haluan kiittää Qataria ja PSG:tä saamastani mahdollisuudesta. Työsuoritukseni olisi voinut olla parempikin, mutta aina on mahdollista parantaa.

Leonardo olisi itse halunnut jatkaa PSG:ssä, mutta seura päätti antaa hänelle potkut.

– Olisin jatkanut, mutta tällaisia asioita tapahtuu. Elämässä tapahtuu odottamattomia asioita. Olen pragmaattinen siinä mielessä. Kolmessa vuodessa voi tapahtua vaikka mitä. Jotkut asiat tapahtuu seuran sisällä ja ne myös pysyvät siellä. Ei ole oikeaa tapaa erota.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!