Serie A -maalitykki nauraa vanhoille kannattajilleen: ”Vedin vatsaa sisään kuvauksissa”

© Kuva: Getty Images

Uransa ehtoopuolta Inter Miamissa viettävä Gonzalo Higuaín puhui kotimaansa Argentiinan TyC Sportsille laajasta kirjosta aiheita. Ranskassa syntynyt 34-vuotias keskittyi enimmäkseen menneillä edesottamuksillaan kerskailuun.

– Juventuksessa oltiin vaativaisia minun painoni suhteen. He ottivat minusta kuvan joka vuosi, ja minä vain nauroin koska tiesin miten kausi päättyy – 30 maaliin. Ajoittain kuitenkin vedin vatsaa sisään kuvauksissa.

Higuaín iski kunniansa päivinä Napolissa Serie A -ennätyksen; 36 maalia yhdessä kaudessa. Mestaruus jäi silti saavuttamatta, joten hyökkääjä siirtyi verivihollisen, Juventuksen riveihin.

– Lähdin mietittyäni, mitä muuta minun pitää tehdä kuin 36 maalia voittaakseni. Kun Juventus teki tarjouksen, ei tarvinnut miettiä kauaa.

Mörssärin itsevarmuus tuskin kuulostaa Partenopei-leirissä edelleenkään hyvältä.

– Napolin kannattajat olivat siirrosta hyvin vihaisia, mutta sitä saa mitä tilaa. Kiitokseksi kaikesta vihasta ja loukkauksista minua kohtaan päädyin tekemään heitä vastaan kahdeksan maalia kuudessa pelissä.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!