HELSINKI. Huuhkajien entinen kapteeni Tim Sparv sai ennen Suomen ja Bosnia ja Hertsegovinan välistä ottelua oman hetkensä. Sparv kävi kiittämässä Suomen kannattajia Olympiastadionilla.

Sparv asteli kentälle ja sai yleisöltä raikuvat aplodit. Huuhkajien kannattajat aloittivat nopeasti huutamaan ”Kiitos Sparv!”-huutoja. Sparv piti lyhyen puheen suomeksi ja ruotsiksi kentän puolella selvästi liikuttuneena.

– Kiitos kannustuksesta ja tuesta vuosien varrella. On ollut etuoikeus pelata teidän edessä. Se on ollut mahtavaa. Ollaan ylpeitä siitä, mitä olemme yhdessä saavuttaneet. Kiitos, tack, Sparv puhui lyhyesti.

Puheen jälkeen Sparv käveli Pohjoiskaarteen (Suomen maajoukkueen kannattajien) eteen kiittämään kannattajia. Kannustushuudot raikuivat Olympiastadionilla. Samaan aikaan stadioniolla näytettiin videota Sparvista.

Sparv lopetti uransa viime syksynä. Sparv edusti Suomen A-maajoukkuetta yhteensä 84 kertaa. Sparv oli joukkueen kapteeni, kun Suomi eteni historiallisesti ensimmäistä kertaa miesten EM-kisoihin.