Veikkausliigan tyveen ajautunut FC Lahti julkisti uuden päävalmentajansa: ”Haluamme saada muutoksen aikaan heti”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigakaudella pelaamistaan 12 ottelusta vain kaksi voittoa kaivanut FC Lahti jatkaa tarpomista seuraavaksi Mikko Mannilan komennossa. Seura julkisti porilaisen pestin sunnuntaina. Sopimus kattaa kaudet 2022 ja 2023, sekä option kaudesta 2024.

-Olen todella innoissani ja otettu tästä mahdollisuudesta. Viime kauden jälkeen minulla on kova palo päästä takaisin valmentamaan ja tulen Lahteen tarmokkain mielin aloittamaan uutta prosessia. Suunta tulee tuloksellisesti muuttumaan, vaikka tämän hetkinen tilanne on haastava. Joukkueessa on paljon potentiaalia, Mannila sanoo.

Lahtelaisten uusi luotsi valmensi viimeksi Rovaniemen Palloseuraa, jonka lisäksi valmennuskokemusta löytyy HJK:n organisaatiosta, FC Jazzista ja Porin Palloilijoista.

-Mikko Mannilan nimi on ollut meillä pitkään seurannassa ja olemme iloisia saadessamme hänet nyt Lahteen. Haluamme saada muutoksen aikaan heti, mutta samalla rakentaa myös tulevaa. Uskon, että Mikko on paras henkilö tähän tehtävään, sanoo FC Lahden puheenjohtaja Mika Halttunen.

Lahti irtisanoi Ilir Zenelin päävalmentajan paikalta juhannusaaton aattona, musertavan FC Inter -tappion jälkimainingeissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.