Independienten ja Racing Clubin välinen Avellanedan derby Argentiinan pääsarjassa sai toissa viikolla erikoisen käänteen, kun vierasjoukkueen hyökkääjää Leandro Fernándezia heitettiin kalalla päähän.

Racingin kannattajien katsomonosasta heitetty raaka kala osui Fernándezia, 31, vasempaan poskeen, ja hyökkääjä kaatui maahan pitelemään kasvojaan.

Fernández kannettiin kentältä paareilla pois, mutta lääkintähenkilökunta totesi useiden tarkastusten jälkeen, että hän kykenee jatkamaan ottelua.

Racing Club voitti Independienten 1-0 Gabriel Hauchen yhdeksännen minuutin osumalla. Kotijoukkueella oli sauma tuplata johtonsa kymmenisen minuuttia myöhemmin rangaistuspotkusta, mutta Enzo Copettin yritys epäonnistui.

Voit katsoa videon Fernándezin loukkaantumisesta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.