Argentiinan suurseura Boca Juniors antoi tällä viikolla kenkää valmentajalleen Sebastián Battaglialle joukkueen pudottua dramaattisesti Copa Libertadoresista neljännesvälierissä Corinthiansia vastaan.

Ottelupari oli vielä kahden osaottelun jälkeenkin 0-0-tilanteessa, vaikka Boca oli tilastojen valossa toisessa kohtaamisessa ylivoimainen. Argentiinalaisilla oli mahdollisuus siirtyä jälkimmäisessä osassa johtoon puolen tunnin kohdalla, mutta Dario Benedetto epäonnistui pilkussa.

Voittaja ratkaistiin lopulta rangaistuspotkukilpailussa, jonka Corinthians vei nimiinsä maalein 6-5. Bocalla on ollut vaikeaa myös Argentiinan liigassa, sillä se on kuuden ottelun jälkeen sarjassa vasta 11:nä.

Copa Libertadoresista pudottuaan Boca tiedotti, ettei Battaglia jatkaisi enää joukkueen päävalmentajana. Argentiinan suurseura painotti kuitenkin, että Battaglia on yhä tervetullut joukkueen stadionille La Bomboneralle, sillä hän voitti pelaajaurallaan ennätykselliset 18 pokaalia seurassa.

Sky Sportsin tietojen mukaan Boca kertoi Battaglialle hänen potkuistaan hieman erikoisella tavalla, sillä seuralegenda sai kuulla lähtöpasseistaan bensa-asemalla.

Battaglia oli matkalla kotiin ottelusta Corinthiansia vastaan, kun Bocan johtoporras pyysi häntä tapaamaan heidät Buenos Airesin pohjoispuolella sijaitsevalla bensa-asemalla, missä Battaglialle kerrottiin ikävät uutiset.