Argentiinalaishyökkääjä Dario Benedettolla oli sysimustailta, kun hänen edustamansa Boca Juniors kohtasi Corinthiansin Copa Lipertadoresin neljännesvälieräottelussa.

Otteluparin avausosa oli päättynyt brasilialaisseura Corinthiansin kotikentällä 0-0-tasapeliin, joten kaikki oli täysin auki toiseen osaotteluun lähdettäessä.

Argentiinan suurseura Boca Juniors lähti otteluun kotietunsa turvin hienoisena ennakkosuosikkina, ja se hallitsikin ottelua mielin määrin.

Benedettolle, 32, aukesi loistava mahdollisuus otteluparin maalihanojen aukaisuun, kun hän pääsi reilun puolen tunnin pelin jälkeen laukomaan rangaistuspotkua. Hyökkääjän laukaus suuntautui kuitenkin tolppaan ja avausmaali jäi syntymättä.

Boca oli tilastojen valossa täysin ylivoimainen toisessa osaottelussa. Se vei pallonhallinnan nimiinsä prosentein 66-34, maalintekoyritykset 20-1 ja kulmapotkutkin kirjattiin isännille lukemin 10-1. Siitä huolimatta joukkueet tahkosivat toisenkin 90-minuuttisen ilman maaleja ja otteluparin voittajaa lähdettiin ratkaisemaan rangaistuspotkukilpailulla.

Bocan neljästä ensimmäisestä laukojasta onnistui kolme, kun taas Corinthiansilta vain kaksi sai pallon maaliin. Näin ollen Bocan viidentenä laukonut Benedetto sai mahdollisuuden viedä joukkueensa puolivälieriin.

Jo varsinaisella peliajalla rankkarissa epäonnistuneen Benedetton yritys oli kuitenkin aivan karmivan huono. Argentiinalaisen ”kärnäri” painui taivaan tuuliin, aina yläkatsomoon saakka, ja sankarin viitta jäi saamatta.

Benedetton tunarointi kävi lopulta kalliiksi, sillä Corinthians voitti rangaistuspotkukilpailun kahdeksannen laukojaparin jälkeen.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

CONMEBOL Libertadores

@TheLibertadores
❌🔵🟡 Darío Benedetto had a chance to win the tie for @BocaJrsOficial, but sent his penalty into the supporters!

Artikkelia muokattu 7.7. kello 11:20 – Benedetton peliajan rankkari pamahti tolppaan, eikä suinkaan tullut Corinthiansin maalivahdin torjumaksi kuten jutussa alun perin mainittiin.