Chelsea joutuu avaamaan kukkaronnyörinsä toden teolla saadakseen hiomattoman timantin – ei vielä peliäkään pääsarjassa

© Kuva: Getty Images

Internazionalen ja Chelsean väliset neuvottelut Romelu Lukakusta toivat Chelsean tietoisuuteen Cesare Casadein. Skyn Gianluca Di Marzio, yksi Euroopan varmimmista siirtoeksperteistä, kertoo, että valioliigajoukkueen manageri Thomas Tuchel arvostaa Casadein, 19, korkealle.

Chelsea käy vakavia neuvotteluja pysyvästä siirrosta. Sen alustava tarjous on ollut noin seitsemän tai kahdeksan miljoonaa euroa, mikä ei riitä Interille. La Gazzetta dello Sportin mukaan milanolaisseura pyytää noin 20 miljoonaa euroa. Jos Chelsea tarttuu tähän täkyyn, se maksaa raa’asta potentiaalista, ei valmiista tuotteesta. Sijoitus olisi kaksinkertainen riski, koska mitä vain voi vielä tapahtua (ks. Alen Halilović, Hachim Mastour tai Leandro Depetris).

Casadei ei ole tehnyt debyyttiään Interin ykkösjoukkueessa eikä ole pelannut peliäkään Italian pääsarjassa. Tästä huolimatta seura on kaikissa neuvotteluissa ehdottanut takaisinosto-option sisällyttämistä siirtosopimukseen. Italialaislehdistössä Casadeita povataan Marco Verrattin seuraajaksi Italian A-maajoukkueeseen.

Inter Primaverassa Casadei on onnistunut 24 kertaa maalinteossa 65 ottelussa. Inter hankki hänet konkurssin partaalla operoineesta Cesenasta ilmaisella siirrolla vuonna 2018. Ylistetty teinisensaatio harjoitteli edustusjoukkueen mukana ensimmäisen kerran helmikuussa tänä vuonna.

Muokattu 30.7. klo 15.43: Artikkelikuva vaihdettu.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.