EM-finalistin pressissä raikkaan humoristinen meininki – tähtipelaajalta hulvaton reaktio satiirilehden juttuun

© Kuva: Getty Images

EM-loppuotteluun tiensä raivanneen Saksan joukkueessa vallitsee tällä hetkellä erittäin raikas ja hyväntuulinen joukkuehenki – joskin samaa voi varmasti sanoa myös toisesta finalistista Englannista. Saksan huumorista oivan näytteen tarjosi kuitenkin kisojen kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Alexandra Popp, joka johtaa kuudella maalillaan turnauksen maalitilastoa yhdessä Englannin Beth Meadin kanssa.

Poppin tahti, voitonjano ja maalinälkä ovat olleet kisoissa niin vakuuttavia, että sosiaalisessa mediassa häntä on alettu vertaamaan voimansa, pomppunsa ja pelityylinsä puolesta miespelaajiin. Tunnettu saksalainen satiirilehti Der Postillion meni jopa niin pitkälle, että kirjoitti Hansi Flickin nostaneen tulokashyökkääjä Alexander Poppin miesten MM-kisajoukkueeseen. Varmemmaksi vakuudeksi lehti fotoshoppari Poppille vielä viiksetkin.

Niinpä Popp otti hassutteluista kaiken irti ja saapui perjantain kansainväliseen lehdistötilaisuuteen irtoviikset ylähuulensa yläpuolella ja esitteli itsensä Alexander Poppina. Vierustoverilla ja muilla läsnäolijoilla oli totisesti naurussa pitelemistä.