EM-loppuotteluun tiensä raivanneen Saksan joukkueessa vallitsee tällä hetkellä erittäin raikas ja hyväntuulinen joukkuehenki – joskin samaa voi varmasti sanoa myös toisesta finalistista Englannista. Saksan huumorista oivan näytteen tarjosi kuitenkin kisojen kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Alexandra Popp, joka johtaa kuudella maalillaan turnauksen maalitilastoa yhdessä Englannin Beth Meadin kanssa.

Poppin tahti, voitonjano ja maalinälkä ovat olleet kisoissa niin vakuuttavia, että sosiaalisessa mediassa häntä on alettu vertaamaan voimansa, pomppunsa ja pelityylinsä puolesta miespelaajiin. Tunnettu saksalainen satiirilehti Der Postillion meni jopa niin pitkälle, että kirjoitti Hansi Flickin nostaneen tulokashyökkääjä Alexander Poppin miesten MM-kisajoukkueeseen. Varmemmaksi vakuudeksi lehti fotoshoppari Poppille vielä viiksetkin.

Niinpä Popp otti hassutteluista kaiken irti ja saapui perjantain kansainväliseen lehdistötilaisuuteen irtoviikset ylähuulensa yläpuolella ja esitteli itsensä Alexander Poppina. Vierustoverilla ja muilla läsnäolijoilla oli totisesti naurussa pitelemistä.

Neil Barker

@Mockneyrebel
After social media posts compared AlexandRA Popp's (@alexpopp11) strength and playing style to male players

The #GER striker arrived at today's media conference as a moustachioed AlexandER Popp....

#WEURO2022 🥸

Thomas Skulski

@Skulle59
Dieser Spaß, diese Lockerheit, auch mit und vor den Medien, einfach toll - allein deswegen müsste Alexander #Popp mit zur Männer-WM …