Italialaisseura AS Roma esitteli uuden hankintansa Paulo Dybalan kannattajilleen tiistai-iltana. Noin kahdeksantuhatta fania saapuivat lähistölle, kun hänet paljastettiin yleisölle Palazzo Della Civiltà Italianalla. Hän käveli rakennuksen edustalle valoshow’n, savutehosteiden, musiikin ja kuulutuksen säestämänä. Pidettyään puheensa hän istahti ylimmälle rappuselle ja kyynelehti.

Videoklippejä tilaisuudesta on jaettu paljon. Jos sosiaalista mediaa on uskominen, kylmiltä väreiltä ei säästytty. Ne muistuttavat vanhasta viisaudesta, että jalkapallo on parasta paikan päällä, paikallisten ihmisten kanssa koettuna, paikallisen kulttuurin ja rakennusten siimeksessä.

– En usko, että ketään pelaajaa on aiemmin esitelty tällä tavalla. Olen lähes sanaton, kirjoitti käyttäjä @MRtim__1911 Twitterissä.

– Veliseni, kaikkien pitäisi siirtyä Romaan, koska mitä v***ua tämä on, totesi puolestaan @matissearmani.

Ehkä kuitenkaan kaikki eivät saa Roomassa samanlaista vastaanottoa. Dybalasta, Serie A:n arvokkaimmasta pelaajasta 2019–20, odotetaan seuran uutta keulakuvaa.

Lue myös: Aivan uskomattomia lukuja – AS Roman uusi supertähti on osoittautunut kovemmaksi kassamagneetiksi kuin Cristiano Ronaldo

– Kuvittele, että vain istut tuossa ja tiedät, että tuo kaikki on sinua varten. Miten ihmismieli [pystyy käsittelemään] sen? Vau, uskomatonta, sanoi @clayblack75.

– Olen nähnyt niin paljon kauniita asioita, mutta mikään ei pääse lähellekään tätä, @king-chike007 puolestaan väitti.

Dybala myönsi tapahtumassa, että ”on liian aikaista puhua Scudettosta” eli Serie A:n mestaruudesta. Noustakseen kohti kärkeä, Roma tarvitsee aikaa. Viime kaudella joukkue sijoittui sarjassa kuudenneksi.

 

 

 

 

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
…and this is how AS Roma unveiled Paulo Dybala as new signing tonight, in front of their fans 🟡🔴 #ASRoma

@OfficialASRoma 🇦🇷