Veikkausliigan FC Inter on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Joel Rodríguezin kanssa.

Rodríguez, 23, saapuu Interiin kotimaastaan Espanjasta, jossa hän on viimeksi edustanut Osasunan reservijoukkuetta neljänneksi korkeimmalla sarjaportaalla. Nuorempana hän on pelannut muun muassa Levanten organisaatiossa.

FC Interille tuli tarve uudelle hyökkääjälle, kun Huuhkajista tuttu Benjamin Källman siirtyi aiemmin tässä kuussa puolalaiseen Cracoviaan. Källman, 24, ehti kuluvalla kaudella tehdä turkulaisille seitsemän maalia 12 sarjaottelussa.

– Olen hyökkääjä, mutta tykkään tulla hakemaan palloa myös keskikentältä. Rooli kuin rooli käy kuitenkin minulle. Teen sen, mitä valmentaja minulta haluaa, kommentoi Rodríguez Interin sivuilla.

– Sarja (Veikkausliiga) tuntuu vahvalta, joten fyysisen puolen pitää olla kunnossa. Tuntuu, että täällä on paljon hyviä pelaajia.

– Minulla on halu antaa parhaani kentällä ja haluan, että seura saavuttaa tavoitteensa taistelussa kärkisijoista.

Päävalmentaja Miguel Grau kertoi omat pohdintansa tuoreesta hankinnasta.

– Joel on hyökkääjä, joka pelasi viime kauden La Liga -seura Osasunan reservijoukkueessa. Hän iski 13 maalia ja antoi seitsemän maalisyöttöä. Ne ovat erittäin hyvät luvut. Hän taistelee kentällä paljon ja osaa liikkua puolustuslinjojen taakse.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Tervetuloa Interiin, Joel Rodriguez!

Inter on tehnyt 23-vuotiaan espanjalaishyökkääjän kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. 🔵⚫️

Rodriguez on edustuskelpoinen jo illan Haka-ottelussa. 🔥

Lue koko sopimusuutinen 👇
fcinter.fi/espanjalaishyo…

#veikkausliiga #Temelletiedoksi

Rodriguez on edustuskelpoinen jo tänään, maanantaina, kun Inter kohtaa Veikkausliigassa FC Hakan kello 18.00.

Kokoonpanonsa julkistaessaan Inter tiedotti toisestakin pelaajauutisesta, joskaan kyseinen diili ei ole vielä maalissa.

Rick Ketting on sivussa Haka-ottelun kokoonpanosta, koska Inter on saanut pelaajasta ostotarjouksen. Inter on antanut hollantilaistopparille luvan neuvotella sopimuksesta tarjouksen tehneen seuran kanssa.

Ketting, 26, siirtyi Veikkausliigaan kaudeksi 2019 IFK Mariehamnin riveihin ja jatkoi seuraavana vuonna matkaansa Interiin, jossa hän on pelannut lähes 80 ottelua. Tällä kaudella Ketting on toiminut Interin kapteenina.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Aleksi Paananen pelaa tänään 300. Veikkausliiga-ottelunsa. 🤩

Rick Ketting on sivussa Haka-ottelun kokoonpanosta, koska Inter on saanut pelaajasta ostotarjouksen. Inter on antanut hollantilaistopparille luvan neuvotella sopimuksesta tarjouksen tehneen seuran kanssa.