Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri on kertonut edustamansa seuran päällystölle, että hän haluaa vain ja ainoastaan Álvaro Moratan täydentämään hyökkäystä. La Gazzetta dello Sportin mukaan Allegri vaatii, että Juve aloittaa Atlético Madridin kanssa uudet neuvottelut Moratasta.

Juventuksessa Morata pelasi 185 ottelua ja teki 59 maalia vuosina 2014–16 ja 2020–22. Siinä välissä hän pelasi Atlético Madridissa vuodesta 2018 vuoteen 2020 saakka. Juventus hankki hänet kahdeksi vuodeksi vuokralle 20 miljoonalla eurolla mutta jätti osto-oikeuden lunastamatta, koska sopimuksen mukaan se olisi maksanut 35 miljoonaa euroa lisää. Sittemmin Juve on yrittänyt neuvotella hintaa alaspäin.

Eilen sunnuntaina GdS uutisoi, että Allegri on vaatinut Juvea hölläämään kukkaronnyörejään ja vastaamaan Atletin 20 miljoonan euron pyyntihintaan tavalla tai toisella. Hän kokee, että Morata tasapainottaisi joukkueen rakennetta juuri tarvittavasti. Siinä piilee samalla Moratan turhauttava erikoispiirre: Hän pelaa pääasiassa kärjessä tai hieman sen alapuolella, mutta on muihin Euroopan huippusarjojen hyökkääjiin verrattuna kiitoksen ansaitseva, lähes erinomainen kaikilla muilla osa-alueilla paitsi viimeistelyssä. Siitä syystä hänelle ovat viimeisen vuoden aikana viheltäneet tai buuanneet niin Espanjan kuin Juventuksenkin kannattajat.