Liverpool on tarjoamassa kolmelle pelaajalleen jatkosopimukset, uutisoi Goal.

Goalin mukaan Joe Gomezin jatkosta saatetaan tiedottaa hyvinkin pian, ja hänen jälkeensä Diogo Jota ja Naby Keïta ovat saamassa jatkosopimustarjoukset.

Gomez, 25, on jäänyt kahden viime kauden aikana vähälle vastuulle, mutta muiden seurojen kiinnostuksesta huolimatta hän haluaa jäädä Liverpooliin taistelemaan peliajasta. Englantilaistopparin nykyinen sopimus ulottuu vuoteen 2024 saakka, ja sitä ollaan pidentämässä kahdella vuodella.

Jotalle, 25, Liverpool on tarjoamassa sopimusta, jonka myötä portugalilaishyökkääjän viikkopalkka nousisi. Samalla nykyistä vuoteen 2025 asti ulottuvaa sopimusta ollaan jatkamassa vuodella tai kahdella.

Keïtan, 27, nykyinen sopimus kattaa enää ensi kauden, ja Liverpool haluaa kiinnittää hänet jatkosopimuksella välttyäkseen tilanteelta, jossa keskikenttäpelaaja siirtyisi ensi kesänä ilmaissiirrolla toiseen seuraan.