HJK päätti pitkän kurimuksensa – suomalaisseuroilla täydellinen europelipäivä!

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin Jalkapalloklubi aloitti Mestarien liigan karsinnat kotivoitolla latvialaisseura Riga FS:ää vastaan.

HJK voitti Bolt Arenalla pelatun ottelun 1-0-lukemin. Helsinkiläisseuran voittomaalista vastasi keskikenttäpelaaja Manuel Martic. 26-vuotias itävaltaispelaaja teki ottelun ainokaisen läpiajosta jo 11. peliminuutin kohdalla.

HJK:lle voitto oli todellinen helpotus, sillä joukkue oli pelannut peräti neljä ottelua putkeen voitoitta. Klubilla on ollut viime aikoina suuria ongelmia etenkin maalinteon suhteen ja edellisen kerran se on tehnyt kaksi maalia samassa ottelussa toukokuun lopulla.

Myös FC Inter aloitti europelitaipaleensa keskiviikkona. Turkulaisseura voitti Konferenssiliigan karsinnoissa kosovolaisseura FC Dritan niin ikään 1-0-lukemin. Näin ollen suomalaisseuroilla oli täydellinen europelipäivä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.