Matthijs de Ligt siirtyi hiljattain Juventuksesta Bayern Müncheniin. Saksalaisjätti maksoi de Ligtistä noin 70 miljoonaa euroa.

De Ligt ehti edustaa Juventusta kolmen vuoden ajan. Hän voitti ensimmäisellä kaudellaan Serie A:n mestaruuden, mutta edelliset kaksi kautta menivät penkin alle niin sarjassa kuin Mestarien liigassakin.

Hollantilaistoppari on ehtinyt harjoitella hetken aikaa Bayernin mukana. Joukkueen päävalmentaja Julian Nagelsmann antoi ymmärtää, ettei de Ligt ole fyysisesti huippukunnossa.

– Puhuin hänelle harjoitusten jälkeen ja hän sanoi minulle, että treenit olivat hänelle kovimmat neljään vuoteen. Ne harjoitukset eivät olleet edes rankat. Ihan normaalit ammattilaispelaajille. Matthijs ei pelannut suuria minuutteja viime kaudella ja olen kuullut, ettei kunnossa pysyminen ole helppoa Italiassa, Nagelsmann totesi.

– De Ligt sanoi, ettei koskaan harjoitellut yhtä kovaa Italiassa.

Todellisuudessa de Ligt pelasi viime kaudella 42 ottelua avauskokoonpanossa ja uurasti melkein 3700 minuuttia pelikentillä.