Katso: Komeampaa maalisyöttöä saa hakea! FC Honka otti pisteet Turusta mukaan

© Kuva: Juha Tamminen

FC Honka voitti FC Interin maanantain ainoassa Veikkausliiga-ottelussa 1-0 vieraskentällä.

Ottelun ainokainen syntyi 49. minuutilla näyttävästä hyökkäyksestä. Honka eteni keskiviivalta kahdella syötöllä maalintekoon, kun pallo toimitettiin Rui Modeston kautta Edmund Arko-Mensahille, joka viimeisteli suoraan syötöstä.

Varsinkin Modeston syöttö oli kaunista katseltavaa, sillä portugalilaislaiturin passi kulki kymmeniä metrejä juuri täydellisesti puolustuslinjan poikki Arko-Mensahille, joka latasi pelivälineen alakulmaan.

Interillä oli vain hetkeä aiemmin hyvä paikka toisessa päädyssä, mutta turkulaisten uuden hyökkääjän Joel Rodríguezin laukaus jäi todella heikoksi.

Honka jatkaa tuloksen myötä kolmantena ja Inter kahdeksantena. Espoolaiset ovat kolme pistettä perässä Helsingin Jalkapalloklubia, joka on pelannut ottelun enemmän. Inter taas on pisteen päässä taulukon ylemmästä puoliskosta.

Voit katsoa videon Hongan maalista alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.