Taas tuli pataan – FC Interin pelaajasta paistoi turhautuminen Ruudun lähetyksessä: ”Ei tällä hetkellä vaan riitä”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter koki maanantaina kolmannen peräkkäisen tappionsa Veikkausliigassa, kun se hävisi kotikentällään Turussa FC Hongalle 0-1.

Tulos jätti Interin kahdeksanneksi, pisteen päähän taulukon ylemmästä puoliskosta. Viime kaudella Inter päätti runkosarjan kolmanteen sijaan, mutta putosi ylemmässä loppusarjassa yhden sijoituksen alaspäin.

Turkulaisten keskikenttäpelaaja Tommi Jyry, 22, vaikutti maanantain pelin jälkeen Ruudun haastattelussa varsin turhautuneelta joukkueen tämänhetkiseen tekemiseen.

– Eka puoliaika oltiin aika unessa. Toiselle pystyttiin parantamaan, mutta ei tällä hetkellä vaan riitä.

Jyry myönsi, että Interillä on ongelmia maalipaikkojen luomisessa, mutta hän nosti ongelmaksi myös päästetyt maalit. Turkulaiset ovat pitäneet tämän kauden Veikkausliigassa vain kerran maalinsa puhtaana, huhtikuun lopussa 4-0-voitossa IFK Mariehamnia vastaan.

– Jos joka pelissä päästää maalin, niin on aika vaikea voittaa pelejä.

Inter paransi pelaamistaan Honkaa vastaan toiselle jaksolle, mutta pelistä ei jäänyt mitään käteen. Jyryn mukaan tauolla pukukopissa peräänkuulutettiin ennen kaikkea enemmän asennetta.

– Se on helppo aina pelien jälkeen sanoa, että ”oltais ansaittu enemmän”, mutta tuolla kentällä se pitää näyttää.

Ruudun selostaja Velja Engström huomatti Jyrylle, että Interin pelaaminen oli avausjaksolla ”vähän haluttoman” näköistä.

– No se on huolestuttavaa, jos se on sen näköistä, mutta se varmaan pitää paikkaansa. Siitä se ei ainakaan koskaan saisi jäädä kiinni.

Kotiyleisökin osoitti jo hieman mieltään Interin pelaamisen takia.

– Ei sitä ole koskaan kiva kuunnella, mutta varmaan oli ihan ansaittua. Tekeminen ei ole tarpeeksi hyvää tällä hetkellä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.