Englannin toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla, Mestaruussarjassa, pelaava Middlesbrough on kiinnostunut Brentfordin suomalaishyökkäjästä Marcus Forssista, kertoo Football Insider.

Huuhkajissa 14 kertaa esiintynyt Forss, 23, on jäänyt Brentfordissa vähälle vastuulle joukkueen noustua viime kaudeksi Valioliigaan.

Viime kaudella Forss pelasi Brentfordissa vain 554 minuuttia ennen kuin siirtyi tammikuussa loppukauden mittaisella lainasopimuksella Mestaruussarjan Hulliin. Lainaseurassaan hän pelasi 11 ottelua tehden niissä yhden maalin ja syöttäen toisen.

Brentfordissa Forss on pelannut kaikkiaan 74 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 19 maalia ja syöttänyt kolme.

Football Insiderin mukaan Middlesbrough oli alunperin kiinnostunut Newcastlen hyökkääjästä Dwight Gaylesta, 32, mutta Boron puheenjohtaja Steve Gibson ei ollut halukas rahoittamaan diiliä pelaajan iän takia. Lähes kymmenen vuotta nuorempi Forss on Gibsonin silmissä mieleisempi siirtokohde.

Forssin ja Brentfordin sopimus on voimassa kesään 2026 saakka.