Alessia Rosson taidokas kantapäämaali nousi huippuhetkeksi, kun Englanti marssi näytös tyyliin Naisten EM-finaaliin. Lionesses jyräsi välieräparissa Ruotsin yli murskaavin 4-0-lukemin Sheffieldin Bramall Lanella pelatussa kamppailussa.

Rosso vastasi kisaemäntien kolmannesta maalista ottelun toisella puoliskon 68. peliminuutilla. Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja ujutti kantapäällä laukauksensa Ruotsin maalivahti Hedvid Lindahlin haarojen välistä ujuttaen verkkoihin.

Englannin viimeinen neljäs maali oli myös näyttävä suoritus Fran Kirbyltä, joka chippasi pallon Lindahlin yli maaliin. Ruotsin maalivahti sai kättä väliin, mutta se ei riittänyt estämään takaiskuosuman syntyä.

Englannilla maalinteossa onnistuivat myös Beth Mead ja Lucy Bronze.

Englanti kohtaa finaalissa joko Ranskan tai Saksan. Toinen välierä pelataan keskiviikkona.