SJK ja Lillestrøm iskivät yhteen torstai-iltana Seinäjoella Konferenssiliigan toisen karsintakierroksen avausosassa. Norjan pääsarjaa johtavan Molden kanssa tasapisteissä oleva Lillestrøm voitti ottelun 1-0. Lue lisää täältä.

SJK lähti ottelupariin altavastaajana, mutta pysyi hyvin Lillestrømin vauhdissa. SJK:lla oli sauma mennä toisella jaksolla johtoon, mutta Jake Jervisin rangaistuspotku osui tolppaan. Lillestrøm rankaisi hetkeä myöhemmin erikoistilanteesta.

SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez oli tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen.

– Kuten sanoin pelin jälkeen pelaajillemme, on heidän oltava erittäin ylpeitä itsestään, sillä tämä oli huippujoukkue hyvästä liigasta, jota vastaan pelasimme tänään. Ja mielestäni joukkueiden välillä ei ollut kovin paljoa eroa, Gómez totesi SJK:n verkkosivuilla.

– Meillä oli ehkä paremmat maalipaikat, mutta he tekivät maalin erikoistilanteesta. Ja kuten etukäteen puhuimme, he ovat todella hyviä erikoistilanteissa. Silti puolustimme suurimman osan heidän erikoistilanteistaan erittäin hyvin. Lopulta meillä oli paremmat paikat omista erikoistilanteistamme kuin heillä.

Gómez luottaa edelleen jatkopaikkaan.

– Olen pettynyt, koska meidän olisi pitänyt ottaa tämä peli itsellemme. Menemme silti täynnä itseluottamusta toiseen osaan, ja uskon, että menemme samalla meiningillä kuin menimme aiemmin Flora-peliin. Ja menemme tästä vielä jatkoon.

Otteluparin toinen osa pelataan Norjassa ensi viikon torstaina.

Lähde: SJK:n verkkosivut