Helsingin Jalkapalloklubi pelasi keskiviikkona Mestarien liigan karsintaa puolivälierävaiheessa, kotonaan tsekkiläistä Plzeniä vastaan. Vieraat veivät täyden potin lukemin 1-2.

Ottelu oli ehtinyt edetä vasta viidennelle minuutilleen, kun helsinkiläisten kapteeni Miro Tenho osui palloon kädellään omassa boksissa. Plzen johtoon Tomas Choryn rangaistuspotkulla.

Avauspuolikas oli tämän jälkeen tilastollisesti melko tasainen, ja toisen jakson alussa Bojan Radulovic pääsi muuttamaan laukauksella reboundiin lukemiksi 1-1. Tasoissa Klubi ei nytkään pysynyt kuin seitsemän minuuttia; Jan Kopic teki vieraiden illan toisen vedolla alakulmaan, 57. peliminuutilla.

Puolisen tuntia ennen täyttä aikaa tilastot olivat kääntyneet isännille, mutta vaihdoista huolimatta kiri ei riittänyt tasoitukseen saakka. Tilastoerikoisuus on, että HJK:n Conor Hazardille ei kirjattu ottelussa ainuttakaan torjuntaa – Plzenin molemmat kohteeseen osuneet vedot upposivat sisään. Isäntien 12 maalintekoyrityksestä huolimatta torjuntoja vieraidenkaan maalivahdille ei kertynyt kuin kaksi.