Mario Balotelli on pelaaja, jonka ympärillä on läpi uran sattunut ja tapahtunut. 31-vuotias palermossa syntynyt tähti edustaa tätä nykyä turkkilaista Adana Demirsporia, mutta kysyntää riittää muuallakin.

Sportitalian mukaan Azzurri-legenda Gennaro Gattuso on kysellyt Super-Mariota nykyisin valmentamaansa La Liga -seura Valenciaan. Ex-keskikenttämiehen kerrotaan soittaneen eksentriselle kärjelle henkilökohtaisesti, siirtomahdollisuuksia luodatakseen.

Sama lähde kertoo kuitenkin, että Balotellin seuraava osoite on Espanjaa todennäköisemmin Sveitsi, jossa tämä olisi liittymässä FC Sionin miehistöön. Kuin kosmisen yhtälön kautta juuri Sion oli se seura, jossa Gattuso päätti aktiiviuransa, ja siirtyi pelaajavalmentajana tehtävien kautta nykyiselle toimialalleen.

Balotelli on aiemmin urallaan edustanut Internazionalea, Manchester Cityä, AC Milania, Liverpoolia, OGC Niceä, Bresciaa, Marseillea ja Monzaa. Turkissa ura on kääntynyt vaikeiden aikojen jälkeen positiivisempaan suuntaan; viime kaudella verkot venyivät Superliigassa hänen toimestaan 18 otteeseen.

Muokattu 15.7.2022 klo 14.32: Balotelli on syntynyt Palermossa, mutta muuttanut sieltä 2 vuoden iässä.