Naisten EM-avauksessa tehtiin yleisöennätys – ennakkosuosikilla tahmea startti: ”Voimme pelata paremmin”

Naisten jalkapallon EM-kisat potkaistiin käyntiin keskiviikkoiltana, kun kisojen emäntämaa Englanti kohtasi Itävallan Old Traffordilla.

Jo heti kisojen avausottelussa tehtiin EM-kisojen uusi yleisöennätys, kun Manchester Unitedin kotistadionin lehtereille saapui peräti 68 871 ihmistä.

Itse ottelussa ei juuri hienouksia nähty. Kisojen ennakkosuosikkeihin lukeutuva Englanti oli avausotteluun jättimäinen suosikki, mutta se avasi kisaurakkansa tahmeasti.

Itävalta laittoi Englannin yllättävän lujille ja hallitsi ottelua aika ajoin. Englanti toki voitti ottelun Bethany Meedin alkuhetkien osumalla, joka juuri ja juuri ylitti maaliviivan, mutta emäntämaalta on jatkossa lupa odottaa huomattavasti parempaa.

– Ensimmäinen peli turnauksessa on erittäin tärkeää voittaa ja saada hyvä alku, Englannin päävalmentaja Sarina Wiegman sanoi BBC Sportille.

– Meidän olisi pitänyt tehdä enemmän maaleja ja tehdä pelistä meille helpompi. Emme pitäneet palloa tarpeeksi hyvin. Teimme hyvän maalin ja meillä oli lisää paikkoja. Kaiken kaikkiaan olen onnellinen tästä voitosta, mutta uskon, että voimme pelata paremmin.

Englanti pelaa seuraavan kerran ensi viikon maanantaina, jolloin vastaan asettuu Norja. Helmareiden kisaurakka starttaa huomenna perjantaina Espanjaa vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.