Chelsean siirtoikkuna on ollut varsin mielenkiintoinen.

Se lainasi Romelu Lukakun takaisin Internazionaleen ja hankki Kalidou Koulibalyn Napolista, sekä Raheem Sterlingin Manchester Citystä, mutta muuten on ollut hiljaista. Joukkue tarvitsee lisää keskuspuolustajia ja mahdollisesti myös Lukakulle korvaajan.

Chelsea on ollut jo pitkään Sevilla-toppari Jules Koundén kintereillä, mutta näillä näkymin se on häviämässä Koundé-kisan Barcelonalle. Koundén lisäksi Chelsea on ollut muun muassa Manchester Citystä tutun Nathan Akén ja PSG:n Presnel Kimpemben perässä, mutta ainakaan Aké ei päädy Lontooseen.

Foot Mercaton saamien tietojen mukaan Chelsea yrittää napata Nordi Mukielen RB Leipzigistä ennen kuin saksalaisseura ehtii myymään hänet PSG:hen. Lähteen mukaan PSG on edelleen luottavainen Mukielen siirron suhteen, vaikka tiedostaa Chelsean tekevän kaikkensa saadakseen oikean laitapuolustajan itselleen.

24-vuotias Mukiele on debytoinut Ranskan A-maajoukkueessa.

Foot Mercato kertoo Chelsean aikovan sisällyttää Timo Wernerin kauppaan. Werner on entinen RB Leipzigin pelaaja ja teki seurassa hienoa jälkeä ennen siirtoaan Chelseaan. Werner ei ole kuitenkaan onnistunut Chelseassa, ja seura on valmis päästämään hänet lähtemään. Myös Werner on tiettävästi avoin siirrolle.