AC Monza nousi hiljattain ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan Italian pääsarjaan Serie A:han.

Muun muassa entisenä Italian pääministerinä ja AC Milanin pitkäaikaisena puheenjohtajana tunnettu Silvio Berlusconi omistaa AC Monzan. Berlusconi hankki AC Monzan itselleen vuonna 2018. AC Monza pelasi tuolloin Italian kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Serie C:ssä.

AC Monzan tavoite on kunnianhimoinen. Seura haluaa nimittäin välittömästi rakentaa itselleen menestyvän joukkueen Serie A:han.

SportMediasetin mukaan Berlusconi ja seuran toimitusjohtaja Adriano Galliani yrittävät napata joukkueeseen todellisen supertähden kesän siirtoikkunassa.

AC Monza on kiinnostunut muun muassa Paulo Dybalasta, Mauro Icardista ja Andrea Belottista. Dybala ja Belotti ovat parhaillaan vapaita agentteja, joten heistä ei pidä maksaa siirtosummaa. PSG haluaa sen sijaan päästä eroon Icardista ja todennäköisesti suostuu päästämään hänet muihin maisemiin pienellä siirtosummalla.

– Nyt olisi hieno paikka saada Icardi Monzaan, ja kuvitella mitä tapahtuisi, jos hän tekisi maalin Interiä vastaan. Älkää pakottako minua sanomaan enempää, mutta luotan Gallianiin, Berlusconin Pier Silvio -poika totesi italialaislehdistölle.