Barcelona vahvisti hiljattain hankkineensa Robert Lewandowskin Bayern Münchenistä.

33-vuotias Lewandowski seurasi penkiltä, kun Barcelona voitti tiistain ja keskiviikon välisenä yönä harjoitusottelussa Inter Miamin 6-0. Robert Taylor pelasi ottelun toisen jakson.

Catalunya Radio haastatteli Inter Miamin Gonzalo Higuaínia. Higuaín otti kantaa Lewandowskin Barcelona-siirtoon.

– Anteeksi tietämättömyyteni, mutta siirtyikö Lewandowski ilmaiseksi? Ai 50 miljoonalla eurolla? Melkoista. Tosin hän on ollut yksi maailman parhaista hyökkääjistä viimeisen kymmenen vuoden aikana. Tänä päivänä 50 miljoonaa euroa ei ole jalkapallossa mitään. Aiemmin tuollaisten summien maksaminen pelaajista vaikutti mahdottomalta. Sinun on oltava todellinen huippupelaaja, jotta sinusta maksetaan 34-vuotiaana 50 miljoonaa euroa, ja Robert on sellainen.

– Jalkapallossa ikä ei merkkaa mitään. Karim Benzema teki viime kaudella 15 maalia Mestarien liigassa. Barcelona teki huippuhankinnan. Lewandowski on huippupelaaja.

Higuaín tiedostaa Barcelonan parantaneen peliesityksiään kuluvan kalenterivuoden aikana.

Xavin saapumisesta lähtien Barcelona paransi paljon ja mielestäni he nappasivat eniten pisteitä sarjassa. Barcelona pelasi hyvin ja voitti muun muassa Real Madridin Bernabéulla. Xavi saapui Barcelonaan vaikealla hetkellä ja hänelle on hankittu loistavia pelaajia. Barcelona palaa kilpailemaan kaikista pokaaleista. Vaikutti siltä, että se ottaa hieman enemmän aikaa, mutta toivottavasti uudet hankinnat toimivat.