Virallista! Suomalaishyökkääjä siirtyy lainalle Pohjois-Irlantiin

© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaishyökkääjä Eetu Vertainen siirtyy skotlantilaisseura St. Johnstonesta pohjoisirlantilaisseura Linfieldiin kauden 2022-23 kattavalla lainasopimuksella.

Vertainen, 23, vietti Linfieldissä lainalla jo viime kauden jälkimmäisen puoliskon. Hyökkääjä pelasi kymmenessä ottelussa ja teki niissä yhteensä neljä maalia.

– Eetu teki positiivisen vaikutuksen joukkueeseen viime kaudella ja on todella hyvä uutinen, että hän on suostunut jatkamaan täällä, Linfieldin päävalmentaja David Healy hehkuttaa seuran verkkosivuilla.

– Hän sopeutui joukkueeseen nopeasti viime kaudella ja oli suosittu pelaaja pukuhuoneessa ja kannattajien keskuudessa. Hän on laadukas pelaaja, joka lisää merkittävästi hyökkäyspään vaihtoehtojamme tulevalla kaudella.

Linfield aloittaa Mestarien liigan karsintataipaleensa ensi viikolla walesilaisseura TNS:ää vastaan. Vertainen on mitä todennäköisimmin sivussa otteluparista, sillä hän ei ole vielä toipunut viime kauden viimeisessä kotiottelussa kärsimästään vammasta.

Linfieldin tiedotteen mukaan Vertainen on pelikuntoinen ”lähitulevaisuudessa”, joten hänet nähtäneen tositoimissa viimeistään 13. elokuuta, jolloin Pohjois-Irlannin liigakausi starttaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.