Suomalaishyökkääjä Eetu Vertainen siirtyy skotlantilaisseura St. Johnstonesta pohjoisirlantilaisseura Linfieldiin kauden 2022-23 kattavalla lainasopimuksella.

Vertainen, 23, vietti Linfieldissä lainalla jo viime kauden jälkimmäisen puoliskon. Hyökkääjä pelasi kymmenessä ottelussa ja teki niissä yhteensä neljä maalia.

– Eetu teki positiivisen vaikutuksen joukkueeseen viime kaudella ja on todella hyvä uutinen, että hän on suostunut jatkamaan täällä, Linfieldin päävalmentaja David Healy hehkuttaa seuran verkkosivuilla.

– Hän sopeutui joukkueeseen nopeasti viime kaudella ja oli suosittu pelaaja pukuhuoneessa ja kannattajien keskuudessa. Hän on laadukas pelaaja, joka lisää merkittävästi hyökkäyspään vaihtoehtojamme tulevalla kaudella.

Linfield aloittaa Mestarien liigan karsintataipaleensa ensi viikolla walesilaisseura TNS:ää vastaan. Vertainen on mitä todennäköisimmin sivussa otteluparista, sillä hän ei ole vielä toipunut viime kauden viimeisessä kotiottelussa kärsimästään vammasta.

Linfieldin tiedotteen mukaan Vertainen on pelikuntoinen ”lähitulevaisuudessa”, joten hänet nähtäneen tositoimissa viimeistään 13. elokuuta, jolloin Pohjois-Irlannin liigakausi starttaa.

Linfield FC

@OfficialBlues
𝗨𝗡-𝗙𝗜𝗡𝗡𝗜𝗦𝗛 𝗕𝗨𝗦𝗜𝗡𝗘𝗦𝗦 🇫🇮

We are delighted to announce that striker Eetu Vertainen will return to the club for another loan spell that will last the duration of the season 🔵✍️

Welcome back Eetu 💪

#COYB #AFJ #EetuReturns