Bayern Münchenin pelaajalegenda ja entinen puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge ei ymmärrä, miksi joukkueen uusia pelaajia, Sadio Manéa ja Matthijs de Ligtiä, kutsutaan maailmanluokan hankinnoiksi.

Mané, 30, siirtyi Bayerniin Liverpoolista 32 miljoonalla, ja hänestä tuli lehtitietojen mukaan yksi müncheniläisten parhaiten tienaavista pelaajista. De Ligt, 22, taas ostettiin Juventuksesta 67 miljoonalla eurolla.

Sportbuzzerin kolumnissaan Rummenigge, 66, ilmaisi tyytymättömyytensä entisen seuransa toimiin siirtomarkkinoilla.

– Miksi Hasan Salihamidžićia (Bayernin urheilujohtaja) ja kumppaneita on ylistetty heidän kesähankinnoistaan? Rehellisesti sanottuna en voi yhtyä näihin riemunkiljahduksiin, kommentoi Rummenigge Goalin mukaan.

– Kaikella kunnioituksella Sadio Manéa ja Matthijs de Ligtiä kohtaan, kumpikaan heistä ei ole mielestäni maailmanluokan pelaaja. Tietty Manén tulo tekee hyvää Bundesliigalle ja hän tekee maaleja, mutta en näe, että hän on 30 vuoden iässä ehdottomalla huipputasolla.

– Jos asia olisi toisin, [Liverpoolin manageri] Jürgen Klopp olisi taistellut kovemmin pitääkseen hyökkääjänsä Liverpoolissa.

Rummeniggen mukaan Bayenin olisi pitänyt pitää kiinni Borussia Dortmundiin siirtyneestä Niklas Sülestä de Lightin hankinnan sijaan.

– Olen vielä skeptisempi de Ligtin suhteen. Toki, hän on vasta 22-vuotias, mutta hänen kolme kauttaan Juventuksessa olivat hänen osaltaan hukattua aikaa.

– Hänen olisi pitänyt pystyä kehittymään enemmän aloitettuaan uransa hurjasti Ajaxissa. Minusta on todella uskaliasta nimittää häntä Bayernin puolustuksen johtajaksi. Heidän olisi pitänyt pitää kiinni Niklas Sülestä.

Ainoat puhtaat paperit Rummenigge antoi laitapuolustaja Noussair Mazraouille, 24, jonka Bayern hankki ilmaiseksi Ajaxista hänen sopimuksensa päätyttyä siellä viime kauteen.

– Noussair Mazraoui voi nousta de Ligtin ja Mané varjosta todelliseksi kuningassiirroksi.

– Hän tuo minulle hieman mieleen Dortmundin entisen pelaajan Achraf Hakimin, joka pelaa nykyään Paris Saint-Germainissa. Mazraoui auttaa Bayernia paljon puolustuksen oikealla laidalla.