Ykköseen täksi kaudeksi noussut, sarjapaikkansa uusimisesta taisteleva PEPO tiedotti keskiviikkona melkoisesta pelaajahankinnasta.

PEPO kertoo verkkosivuillaan, että se on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen nigerialaislaituri Usman Salen kanssa.

26-vuotias Sale pelasi Veikkausliigaa KuPSissa sekä AC Oulussa kausina 2020 ja 2021, ja ihastutti yleisöä nopeudellaan ja taitavuudellaan. Sale valittiin myös Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi kaudella 2020.

– Sale on atleettinen ja taitava pelaaja. Hänen nopeusominaisuutensa ovat huikealla tasolla. Hän on vahvimmillaan laidassa, mutta pystyy pelaamaan myös kärjessä. Sopimus saatiin maaliin aivan siirtoikkunan loppumetreillä. Hän olisi Veikkausliigatasollekin laadukas pelajaa, joten totta kai olemme tyytyväisiä saadessamme hänet Lappeenrantaan. Uskon hänen tuovan tehoja hyökkäykseemme, sanoo PEPOn pelaajakoordinaattori Antti Sinkkonen.